Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Itemki w CW

PókiCo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować Sposób na zdobycie niezwycieżalnego eq w CUBE WORLD!!!!

Krok 1. Właczamy CubeWorld i CheatEngine.

Krok 2. Wybieramy Proces Cube.exe w Naszym CheatEngine

Krok 3. Wchodzimy na nasza postać

Krok 4. Robimy na 1 Slocie w naszym Ekwipunku (tam gdzie bronie) Wolne miejsce

SS:

xndx.png

Krok 5. Wpisujemy w Ce Wartość 0 i skanujemy (Przy Powtorzaniu warto Pilnowac czy aby mamy Exact Value)

Krok 6. Kładziemy jakiegokolwiek Itema na Miejsce Slota 1

SS:

z7kl.png

Krok 7. Zmieniamy CE na Changed Value i Skanujemy (za 1 Razem przy slabszych kompa moze sie zaciac)

SS:

vhk.png

Krok 7,5. Jesli zostanie nam pare wynikow trzeba zamienic tak jak umnie miecz na cos innego np zbroje , (Miecz Skanujemy Changed Value,Zmieniamy an zbroje i skanujemy na Changed Value takze)

Krok 8. Powtarzamy od kroku 4 az uzyskamy 3(po zrobienu pkt 7,5 tylko 2) wyniki w CE

SS

mw6.png

Krok 9. Liczba 1 oznacza ilosc itema(Jesli nie potrzebowalismy zrobic pkt 7,5) Polecam jej nie zmieniac pozostale dwie to ID itema lub jego moc I tu juz potrzeba Metody prob i bledow. Zmieniamy Liczby wedlug upodobania. Jesli liczba odpowiadajaca za moc jest za wysoka Miecz/Zbroja bedzie miala wartosci Ujemne

Mam nadzieje ze wieksza ilość osób będzie wiedziała jak to zrobić. Przepraszam za błędy Ort. i Estetyke , niemiałem za dużo czasu,a ludzie mnie o to prosili. Pozwalam Kopiować/udoskonalać jak sie napisze, że to był mój pomysł/ artykuł. Spróbuje w Tym tygodniu to jeszcze polepszyc dla Oka. Dziekuje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up

MPC - multi player cheats ;)

@top

mhmm akurat chce zobaczyć co dostaje sie za te krzyżyki więc użyje :P

ehhh nie umiem tego zrobić xddd

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

emmm wyprobowałem i nie działało ;P chciałem zobaczyć tylko co znajduje się w tych mieczykach ;D

@up

ale zrozum, że to jest forum o cheatach

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie następny skill w CE umiałem do tej pory tylko lvl'ować pet'y i postać :P

Teraz to będzie hard dla potworków czerwonych :)

PS:Mam pet'a chyba 2500000000 lvl i postać około 7 lvl'u :D ( nie chciałem z postacią przesadzać xD

(Mój kolega który mnie nauczył lvl'ować ma chyba około 780000000000 lv :P

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...